12/01/2012

Adını TOTOŞ Koyduk.. :)


Selamlar olsun efendim.. Size bugün bizim yavrucaktan bahsetmek istiyorum. Gerçi yavruluktan çıktı maşallah tosun gibi oldu ama olsun :)

Kendileri 10 Kasımda dünyaya geldi..İlk gün annesi yanına pek yanaştırmadığı ve yavruyu dışlamasını istemediğimizden iiyice inceleme fırsatı bulamamıştık gördüğümüz kadarıyla da erkek sanıp adını paşa koymuştuk.. Tam 1 hafta erkek oldu adı paşa oldu diye haber veriyorduk herkese lakin sonradan anlaşıldı ki bizim paşa meğer kızmış.. Buna nazaran o günden sonra isim arayışı başladı ve bir kaç gün sonundada varılan ortak kararla adı TOTOŞ oldu.. bizce iyi güzel oldu laki ilerde sahiplenecek birini bulursak o nasıl kabullenir bilemeyiz :D



İlk zamanlar anne babayıda yaklaştırmıyordu yanına.Biz hariç yabancıladığı arkadaşlarımızıda yaklaştırmadı eve gelen oldumu bas bas bağırıp havlıyordu.Zar zor sakinleştirebiliyorduk.Neyseki bu günleri atlattı.. ;)

Sanırım şimdilerde annenin görevini baba üstlendi.Eskiden Moji yaklaşamazken şimdi yaklaşıp onunla yatıyo oynamaya filan çalışıyor anne gene hırlamaya başladığında bu sefer karşılık buluyor bizim oğlandan..Neyse atlattık en azından bu kıskançlık günlerini.Şimdi istediğimiz gibi sevip oynaşabiliyoruz yavruyla sıkıntı olmuyor..

30 Günlükken hap veya şurup veriliyormuş sanırım yavrulara.Veteriner amca öyle söyledi.O günü bekliyoruz.İlk veterinere gidiş günü 10 aralık olacak ve karnesi çıkacak kısmetse.

Resimlerde yaklaşık 2 haftalık :) İlk doğduğu zamanlarda var fakat onlar evde ben ise işteyim. :)

Bugünlük bukadar hoşçakalın.. :)

2 yorum:

  1. Saçmalamışsınız sanki :D TOTOŞ 'da ne yahuu.. :D

    YanıtlaSil
  2. nette hayvan ismi aradık bunu begendik biz:D

    YanıtlaSil